• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Молитвена група. Ходатайство и духовно воюване за времената в които живеем.

Започната от Watchman, Март 10, 2025, 16:29:45 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

Такава тема трябваше да се направи много отдавна, защото нуждата е належаща и неотложна.

Пускам темата с цел създаването в рамките на форума на молитвена група за ходатайство и духовно воюване с цел съпротивляване на целите и намеренията на врага, и издействане на изпълненото на Божията воля и намерение.

Виждаме в книгата на пророк Даниил, че въпреки че Бог беше пророкувал чрез пророк Еремия възстановяването на юдеите в земята им след 70 години плен, пак Даниил трябваше да пости и да се моли преди тези процеси да бъдат задвижени.

Затова и Исус ни учи да се молим с думите: "Да се свети(прослави) Твоето Име, да бъде Твоята воля, да дойде Твоето Царство..."

Сега, Бог не може ли да се прослави и да изпълни волята Си и да въведе Царството Си без някой да се моли? Сигурно може, но явно не е това начина по който Бог е избрал да действа. Бог има Свой народ на земята чрез който върши волята Си.

Навсякъде всички говорят за това какво бил планирал врага и какво искал да се случи. Но аз не мога да намеря накъде някой да говори с голяма яснота за това какво Бог е планирал и както Той иска да се случи, сега в това време и в това поколение. Двете неща не трябва да се объркват и смесват. На дявола ние трябва да се противим, а на Бога да се покоряваме.

Обаче, твърде много знаем за намеренията на врага и твърде малко знаем за Божиите намерения.

Света наистина е в голяма опасност, и голямо зло е надвиснало над народите. Ние ще се спуснем ли по течението, или ще застанем срещу врага и ще съсипем делата му и намеренията му? Не чрез сила, нито чрез мощ, но чрез Божия Дух в нас и чрез нас.

Ето защо отварям тази тема, която да служи като табло за молитвени цели, към които да подходим заедно, целенасочено и фокусирано.

По-долу ще дам списък с първите молитвени цели поставени на таблото:

1. Предотвратяване на нова световна война.

- Няма никакво съмнение, че политическите марионетки на дявола и падналите ангели им е спусната програма за въвличане на Европа в нова война с Русия като целта е да се избият нови стотици милиони европейци, и най-вече ония с бял цвят на кожата. Това е с цел довършване на работата започната с Първата и Втората световни войни.

- Повече от очевидно е, че ЕС иска да създаде нов военен съюз, който да замени разпадащото се (заради Тръмп) НАТО, и поеме курс към милитаризация и подготовка за война с Русия.

- От друга страна Тръмп иска да свали от плещите си конфликта в Украйна за да може да се фокусира на война с Иран към която бива тласкан от Израел.

- Около Тайван също има големи напрежения и от там може да избухне война с Китай, каквато Тръмп и военния му министър Хегсет заявиха че са готови да водят.

Демоните на войната са разпратени навсякъде по света с цел да подбудят политиците към унищожителна световна война с потенциални жертви в пъти по-големи от предишните световни войни.

Който иска да застане срещу горните планове и вместо тях Бог да даде мир в Украйна, мир в Близкия Изток и мир в Далечния Изток.

Тук като под молитвени цели към основната цел може да се изредят следните:

- Избавяне на палестинския, ливанския и сирийския народ от геноцидните и експанзионистки цели на държавата Израел.

- Политика на геноцид се провежда спрямо всички палестинци в Палестинските земи, срещу шиите в Ливан и срещу всякакви малцинствени групи в Сирия, в това число християни, друзе и алавити. В момента там стават кланета подобни на турските кланета в България преди освобождението. И отново турците са намесени (освен Израел, Великоритания и САЩ, които са винаги обичайните заподозрени). На същата турска власт няма да им мигне окото да извършат същото и в България, защото техните териториални апетити са несамо в спрямо Сирия, но и спрямо България и Гърция. Ние трябва да се молим за защитата на слабите и безпомощните в тези региони.

- Тук като междинна точка се получава защитата на България от ламтежите на Турция. Никой да не се съмнява, че кланетата които турците вършат в Сирия, са готови да ги извършат и при нас. НАТО се разпада и в новия военен пакт който готвят Турция ще е най-силния играч и ще върши каквото си иска.

- Според редица съобщения се очаква до дни Израел да атакува ядрени обекти на Иран. Ако това стане ужаса ще е неописуем, не само за Иран, но и за целия свят. Изключително спешно и належащо е да се молим тези намерения да се осуетят.

2. Предотвратяване на големия ресет и вкарването на целия свят в подготвяния цифров концлагер.

Тази молитвена цел се състои от множество под задачи и детайли. Тук влизат всички инструменти за реализация на големия ресет. В това число, но не само:

- Тотална цифровизация на всичко - документи за идентификация, пари, достъп до пътуване и държавни услуги.

- Нови пландемии и нови токсични инжекции.

- Кибер атаки и източване на банковите сметки.

- Въвеждане на ББД ("безусловен" базов доход), като съблазняващ инструмент за тотален контрол.

- Премахване на частната собственост пакетирано с оправданието за "грижа за климата".

В крайна сметка целта е тотално зануляване (ресет) на всички народи навсякъде по света. Под зануляване се има предвид, нулирането на хората:

- имотно и въобще на всякаква частна собственост

- финансово - премахване на парите в брой и всякаква форма на не цифрови пари

- политически - отнемането на всякакви свободи, както и на политическа автономия и суверенитет на народите

- юридически - пълно лишаване от всякакви човешки права

- здравно - ликвидация на способността на хората да поддържат сами добро здраве

- хумнанитарно - заличаване на човешката същност на човека (както е създадена и дефинирана от Бога) посредством трансхуманизма

- физически - горните неща важат само за онези които ги оставят живи, 90% от хората са предвидени за физическа ликвидация посредством всякакви програми за мек и твърд геноцид.

Горното може да се опише само като тотална война против Бога и Неговото Творение. Добрата новина е че от 2020-а година врага излезе вече на открита война и по този начин стана уязвим.

В момента ние сме в пълното си право да изискаме не просто осуетяване на намеренията на врага, а неговото собствено нулиране.

Писанието казва:

Откр. 13:10  Ако някой завежда в плен, и той в плен ще отиде; ако някой убива със сабя, и той трябва от сабя да бъде убит.

Когато някой излезе открито на война за да убива, той самия става законна цел, той самия да бъде убит. Така врага, който е излязъл да ни нулира сам подлежи на нулиране.

И понеже очевидно има поставена дата за нашето нулиране и тя е до 2030-а година, то е напълно юридически оправдано, ние да изискаме пред Бога цялата дълбока държава и цялото задкулисие да бъдат нулирани до 2030-а година. Това нулиране между другото включва и премахването на фалшивата държава Израел, която представлява една от най-големите есхатологически и теологически измами за всички времена.

Може да се допълнят много неща към този списък, но горните две са толкова солидни и големи залъци, че аз за момента ще спра до тук със списъка. Самите две точки обхващат десетки под точки, всички част от големите две молитвени цели. Дори първата чисто технически е част от втората, но съм ги разделил заради голямата наложимост на първата.

Бих искал да обърна внимание на следните няколко неща:

1. Това е духовна война от най-голяма сериозност и като такава е доста опасна за всеки който влезне да участва в нея. Ако влезете в тази война небесните началства и власти веднага ще ви забележат и ще започнат да ви издирват всяка слабост, недостатък и склонност към грях за да ги използват против вас и да ви атакуват.

2. Пресметнете внимателно цената. Бъдете сигурни, че нямате в живота си съзнателни грехове, непростителност, омраза или благоволение към неправдата. Облечете се в дрехата на Христовата правда, изповядайте греховете си и поставете своите недостатъци под изкупителната кръв на Агнето. Явете се пред съда в чисти дрехи и с чиста съвест.

Духовната война по своето естество е юридическа. Ние воюваме с дявола и неговите началства и власти на тъмнината в Съдилището пред Божия престол. Ето защо ние трябва да сме юридически изрядни пред Бога. Ако не сме и сме повърхностни и лекомислени, това ще доведе до тежки последици. Това е все едно да влезете в някой съд и да заведете дело срещу мафиотски бос от структурите на дълбоката държава. Без солиден юридически (и не само) гръб последствията от такъв ход ще бъдат солени.

3. Противника ще ни атакува не само юридически, но и физически и ще експлоатира до максимум всяка наша слабост. В Стария Завет винаги преди битка, Бог изискваше израилевите мъже да се осветят, преди да влязат в боя. Това по своето естество е стотици пъти по-важно от военните умения. Защото изхода от битката се решава в Небесата, а не на земята. В съда, а не на бойното поле.

Затова научете се да искате от Бога ангелска защита. Ако се съдите с мафиотски бос, ще ви трябва солидна охрана. Колкото повече ако се съдите с началниците на всички мафиотски босове за всички времена?

Молитвата на противопоставяне на врага е пледиране пред Съдията да отдаде правото ни против противника ни.

Лука 18:7  А Бог няма ли да отдаде правото на Своите избрани, които викат към Него ден и нощ, ако и да се бави спрямо тях?

4. Постоянство, търпение и издържане са ключови в такава духовна/юридическа война.

Аз се моля от много време Бог да опази малцинствата в Сирия и особено християните от джихадистите, които провеждат геноцид спрямо тях. И ето тези дни имаше масови кланета точно на тези малцинствени групи. Чувствам се съкрушен, все едно молитвите ми не са били чути. Но аз знам ли колко пъти повече хора щяха да бъдат избити, ако не бях се молил? Божия отговор понякога изглежда се че бави. Това бавене понякога изглежда безкрайно. Затова ние трябва да се въоръжим с твърдост и търпение и да постоянстваме в молитвите до край.

Ако не се чувствате уверени да влезете в духовна война и да предизвикате намеренията на врага в Божието Съдилище, то не го правете за да не пострадате.

Тогава пак можете да се молите, но не от позиция на ищец пред Съда, а от позиция на дете, което отправя молби към Баща си. Писанието прави разлика между молитва и молба. (Еф. 6:18, Фил. 4:6).

Който иска да се включи в молитвената група към форума нека да пише. Или ако иска да не пише, а просто да вземе молитвените цели описани в таблото на тази тема и да тича с тях като воин в попрището.

Има много неща които трябва да добавим. Но засега нека да започнем с това, и после ще добавяме още.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Намерена

Амин!

Присъединявам се към групата и ти благодаря, Watchman, че започва най-накрая подобна инициатива.

Ние всички, трябва да се обединим около такава усилена работа за Бога. Защото само заедно, можем да променим настоящето, за бъдат съборени и осуетени плановете на врага.

dodai

И аз мисля така и ще се моля Божият път и Божият план за нас да пребъде.

Анко

Да бъде Божията воля за сегашните времена, да бъдат изобличени докрай тези които управляват от тъмнината, да бъдат изведени на светло, подобно на политическите марионетки, да обърне беззаконието им върху тях самите, да им въздаде според коварството на делата им.

Да се добавят хора, които ще се покаят, убоят от Бога и Го възлюбят.
Да дойдат мирни десетилетия пред народите. С Божието благоволение и благост. Време за живот и съграждане на разрушеното, за поправяне на развалините, за възобновяване на места за население.

Даниил 2
20 Даниил рече: Да бъде благословено името Божие От века и до века; Защото мъдростта и силата са Негови.
21 Той изменява времената и годините; Сваля царе и поставя царе; Той е, който дава мъдрост на мъдрите И знание на разумните.
22 Той открива дълбоките и скрити неща; Той познава онова, което е в тъмнината; И светлината обитава с Него.

Моля се.

Ученик на Исус

Отдавна се молим за тези неща, Бог ни води преди повече от три години да се молим и да постим България да не бъде въвлечена във война и се събирахме да го правим доста пъти, Бог е верен и изпълни обещанията си, даде слово, сънища, че няма да допусне. Помня, че и Татеос по-късно беше сънувал, че ще има война и предполагам, че и те са се молили. Постът също е много важно оръжие, трябва да го използваме. Дъглас Лили преди години Бог го беше водил да пости за България три пъти по 40 дена, така че ако няма българи да стоят в пролома, Бог изпраща чужденци.
Като гледам колко са писали ми става тъжно, а на Бог какво му е. Вярващите не обичат да се молят, да воюват, но това са плътските. Божиите воини стоят на поста си и бдят и са винаги готови да последват заповедите на Господа, когато ги води каквото и да е.
И да, атаки има, но ние знаем, че сме във война. Помня една сестра преди години отива на молитва и дяволът после я беше атакувал и тя доста се изплашила и ми разказва. Викам ами той така или иначе ще те атакува, по-добре е да се молиш и да не се страхуваш. Бог знае как да ни пази!

Nikolay

Молете се България да е прибежищно място на светиите в тези последни времена, и да бъде кал в петото царство.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

Въпреки, че изгуби подкрепата на Тръмп за атака срещу Иран, обезумелите религиозни зелоти от Израел се канят въпреки това да атакуват Иран и да взривят ядрените му съоръжения:

https://t.me/NPzBG/30261

Изключително спешно е да се молим подобно нещо да бъде предотвратено, не само сега, но и въобще.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

От това което излиза в последно време, май с Иран са се договорили, ама се очертава сблъсък Израел - Турция. Което може и да е още по-лошия вариант.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

Не е ясно кой с кого се е договорил. И дали после ще се изпълняват договорките (западняците и юдеите никога не изпълняват уговорки). Затова е важно да се молим за предотвратяване на война срещу Иран. Тя няма да бъде като война между Турция и Израел, която ще бъде локална, а ще въвлече САЩ, Франция и Великобритания от една страна Русия и Китай от друга и това ще е дефакто световна война.

Аз мисля, че назрява момента за ликвидирането на псевдо Израелската държава. Докато я има няма как да се завърнат истинските израилтяни там. А преди да стане това времената на истинския Антихрист са много далече.

Watchman

Цитат на: Watchman - Април 22, 2025, 00:48:09 AMВъпреки, че изгуби подкрепата на Тръмп за атака срещу Иран, обезумелите религиозни зелоти от Израел се канят въпреки това да атакуват Иран и да взривят ядрените му съоръжения:

https://t.me/NPzBG/30261

Изключително спешно е да се молим подобно нещо да бъде предотвратено, не само сега, но и въобще.

Ето новина от развитието по темата:

"Израел подготвя атака срещу Иран след няколко дни - Ройтерс

▪️Тръмп свика среща в Белия дом по въпросите на сигурността с участието на висшето военно командване.
▪️Всички американски военни съоръжения в Близкия изток в момента са в пълна бойна готовност.
▪️Посолството на САЩ в Ирак започва спешна евакуация на дипломати, а САЩ също се готвят да евакуират своя персонал от Кувейт.
▪️Великобритания предупреждава всички танкери и други плавателни съдове да останат в готовност при преминаване през Персийския залив.
▪️Военноморските сили на САЩ в Бахрейн са поставени в ,,висока готовност" - семействата на военните вече получават ,,зелена светлина" за напускане.
▪️Агенцията свързва ескалацията на ситуацията със ,,застопоряването" на преговорите между САЩ и Иран по ядрената програма."

Държавата "Израел" се готви да стовари нови порции зло върху света. Крайно време е всички истински християни да започнат да ходатайстват за окончателното демонтиране на тази държава лъжливо наречена "Израел", и да се подготви пътя за истинското възстановяване на истинските израилтяни в обещаната земя. Според както е Писано:

Eze 36:22  Затова, речи на Израилевия дом: Така казва Господ Иеова: Аз не правя това заради вас, доме Израилев, но заради Моето свето име, което омърсихте между народите, при които отидохте. 
Eze 36:23  Аз ще осветя великото Си име, което е било омърсено между народите, което вие омърсихте между тях; и народите ще познаят, че Аз съм Господ, казва Иеова, когато се осветя у вас пред очите им. 
Eze 36:24  Защото ще ви взема изсред народите, и ще ви събера от всичките страни, и ще ви доведа в земята ви. 
Eze 36:25  Тогава ще поръся върху вас чиста вода, и ще се очистите; от всичките ви нечистоти и от всичките ви идоли ще ви очистя. 
Eze 36:26  Ще ви дам и ново сърце, и нов дух ще вложа вътре във вас, и, като отнема каменното сърце от плътта ви, ще ви дам меко сърце. 
Eze 36:27  И ще вложа Духа Си вътре във вас, и ще ви направя да ходите в повеленията Ми, да пазите съдбите Ми, и да ги извършвате. 
Eze 36:28  Ще живеете в земята, която дадох на бащите ви; и вие ще ми бъдете люде, и Аз ще бъда ваш Бог. 
Eze 36:29  Ще ви спася от всичките ви нечистоти; и като призова живото, ще го умножа, и не ще вече да ви докарам глад. 
Eze 36:30  Ще умножа плода на дървото и рожбите на полето, за да не ви се присмиват вече народите, за гдето гладувате. 
Eze 36:31  Тогава, като си спомните нечестивите си постъпки и недобрите си дела, ще се отвратите сами от себе си пред очите си поради беззаконията си и поради мерзостите си. 
Eze 36:32  Не заради вас правя Аз това, казва Господ Иеова, нека ви бъде известно. Засрамете се и се смутете поради постъпките си, доме Израилев! 
Eze 36:33  Така казва Господ Иеова: В деня, когато ви очистя от всичките ви беззакония, ще направя и да се населят градовете, и запустелите места ще се съградят. 
Eze 36:34  Опустошената земя ще се обработи, макар че е била пуста пред очите на всекиго, който минаваше. 
Eze 36:35  И ще казват: Тая земя, която бе запустяла, стана като Едемската градина, и запустелите, опустошените, и разорените градове се укрепиха и населиха. 
Eze 36:36  Тогава народите, останали около вас ще познаят, че Аз Господ съградих разореното и насадих запустялото. Аз Господ изговорих това, и ще го извърша. 
Eze 36:37  Така казва Господ Иеова: При това, Израилевият дом ще Ме потърси, за да им го сторя. Ще ги умножа с човеци като стадо; 
Eze 36:38  като стадото за жертва, като стадото, което пълни Ерусалим във време на определените празници, така човешки стада ще пълнят запустелите градове; и ще познаят, че Аз съм Господ. 

Това е картината на истинското възстановяване на Израил, и тя няма нищо общо с това, което представлява днешната държава "Израел" и живеещите в нея "израелци".

И както пророк Даниил се молеше за изпълнението на пророчествата на Еремия за възстановяването на Юда, така и ние трябва да се молим за истинското възстановяване на истинския Израил, и премахването на всеки фалшификат, който стои на пътя на това възстановяване.