Author Topic: Ужасяващите пророчества на Падре Пио  (Read 11981 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #15 on: April 07, 2023, 09:51:29 AM »
Quote
Смол екс допускате ли някога да бъде въведена категорията роби?

 "Откровение 13:16

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,
17 за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име."

Въпрос на който нямам отговор.  Някой може да каже, че и днес има роби, демек тези които са от заплата до заплата и нямат избор освен да работят за шефа си като зависими от заплащането му роби, но това не са робите за които знаем от миналото.. Така, че нямам ясен отговор на този въпрос изобщо.. Ако цивилизацията бъде срината и се започне от копия и мечове, вероятно пак ще се появят древните роби. Иначе в едно трансхуманистично общество, ако допуснем че концепцията на Уочман не се осъществи, а се осъществи трансхуманизма, тогава може да се заформи някаква кастова система в която да има и роби дори, в Китай нещата натам отиват, но това са само мои хипотези.

И третият вариант, който аз не споделям е вариантът всичко това с белега и тн да се е изпълнило в миналото и днес да сме в периода в който трябва Месията да дойде , дефакто след милениума който свършва . В тази концепция споделяна от православни в някаква степен и постмилениалисти и амилениалисти, милениумът е нещо символно , или изпълняващо се по особени принципи духовно и сега се очаква сатаната да събере на бой против вярващите и да ги обгради , а Бог да дойде и огън да погълне злодеите. Това виждане има редица проблеми. Негово твърдение е индиректно, че Христовата невяста царува вече с Месията, а тук които сме на земята не сме част от нея, а сме част от народите които ако се удостоят накрая да са в книгата на живота, ще бъдат допуснати в идещото вечно царство като поданици на царсвтото управлявани от вече царуващата невяста, която вече е участвала в 1 то възклресение. Аз лично не споделям този възглед и смятам че всичко описано в Откровение вече се изпълнява и кулминацията предстои, а не е станала..

В този ред на мисли, да, трябва вероятно да има и роби *каквито и да са те) когато се поставя белегът на звяра..

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #16 on: April 07, 2023, 11:50:44 AM »
Quote
Относно казаното от Соломон , че всичко което е било пак ще бъде. Знам тези думи. Но те също могат да касаят не толкова технологични неща, те могат и да се натрупват като знание все пак, но могат да касаят самите хора, поведението им, отношението им към света, към Бога, към ближните. Могат да касят парите, властта, греховете и тн, да могат да касят и бита, средствата и начините за живеене и тн.

Това тълкувание съм го чувал. То е измислено от тези, които са приели лъжливата версия на сатанистите за историята на човечеството и се опитват на напаснат Божието слово към тази лъжа. Соломон съвсем ясно казва - може ли някой да каже "Ето ТОВА е ново?" - т.е Соломон предизвиква хората да покажат каквото и да е ново нещо. А не каквото и да е, само не и технологично. Това въобще не е сериозно. Моето разбиране е че времето на Соломон е точката на пречупване на историята, момента в който вече всичко започва да се повтаря и да цикли. Ясно е че в началото след Адам е имало нови неща, но е дошъл един момент на насищане в който вече няма и не може да има нищо ново, и всичко започва да се върти и повтаря.

Сатанистите учат лъжливата линеарна версия на историята, но Писанието учи, че историята е циклична, и за това има множество косвени доказателства (преките прилежно се укриват и следите замитат).

Quote
годините не са толкова много, та бих се учудил, ако е имало изобщо някога по света машини като сегашните, кораби, танкери, кранове, самолети, коли и тн и тн. . Имаме видни от разкопки разни величави обекти, сгради, архитектурни паметници, но в общи линии са нетехнологични неща. Струва ми се невъзможно например днес след 100-200-300 години, някак си да изчезне целият този скраб който сме натворили. Как ще стане това? И как са изчезнали от лицето на земята, ако е имало в миналото подобни неща като днешните? Няма как някой някъде случайно да не ги изкопае..

А ти не си ли виждал, че има египетски рисунки наподобяващи въртолети, летящи чини и прочие? Също така електрически крушки. Пирамидите са конструирани като гигантски електростанции, генериращи електричество. Във Ведите се говори за летящи градове и всякави летателни апарати. Говори се и за неща наподобяващи атомни бомби, в това число има открити множество неестествено формирани кратери наподобяващи тези от атомна бомба. В миналото е имало ядрени войни. На древните карти на днешен Сибир е пълно с градове, днес няма никакви останки от тях, и Сибир е много рядко населен. Пълно е с градове, реки и всякакви царства там където сега е пустинята Сахара.

Всичко е закопано ДЪЛБОКО под земята. В София, точно до ЦУМ има една църква "Света Петка". В нея се казва, че са погребани останките на Левски. Обърнал ли си внимание каква е разликата в нивото на което е построена тази църква и днешното ниво на града? Разликата е 3-4 метра. Преди колко години е погребан Левски? Преди 150 години. Ако за толкова време нивото на земята може да се промени с 3-4 метра, то колко ще се промени за 2-3 хиляди години? Тия древни градове спокойно може да са на 50-100 метра под земята. Кой ще ги изкопае от там? Или кой ще изкопае милиони тонове пясък за да открие какво има под Сахара?

Ако живееш в града няма да можеш да си представиш как природата поглъща всичко. Но аз като човек, който живее на село виждам със собствените си очи, как нещо изоставено на двора за няколко месеца, земята почва да го превзема и то започва да затъва по такъв начин че въобще изчезва от поглед. И тук говорим за месеци, а не за стотици или хиляди години.

Quote
Но това няма да направи непотребните оръжия и всякакви метални боклуци да изчезнат. Те ще изчезнат само чрез Бога накрая. Някак си ще ги стопи, като претвори цялата отровена земя и направи ново небе и земя. Това важи и за електроцентралите и за атомните централи, няма отърване по човешки от тях.

Преди години един човек ми подари някакво желязо за коване, каза ми че е много качествена стомана и че желязото е било част от веригата на танк. Ти знаеш ли че в момента в интернет са най-вървежни именно ковани инструменти от Украйна? Украинските ковачи продават десетки хиляди бройки ръчно ковани инструменти. При един колапс на технологиите ръчните инструменти (и оръжия) ще са номер едно, и първото нещо, което ковачите ще направят е да извлекат всичката хубава стомана от старите коли, танкове, кранове, машини и прочие. Знаеш ли че до ден днешен японските ковачи на ножове за рендета ползват стоманата от стари метални мостове, защото е много добра за техните цели? Едно ново поколение принудено да живее примитивно много бързо ще рециклира всичко, което може да намери от предишната цивилизация. И ако остане нещо, то ще бъде малко, рядко ще бъде да се открие и лесно да се скрие ако нещо от някъде все пак изскочи.

Наскоро гледах документален филм за една стара шведска фирма за ръчно ковани брадви. Там казаха, че преди 50-тина години имало криза с газа във Швеция и това довело до бум на ползването на дърва за горене и от там бум в търсенето на брадви. Така тази фирма се разраснала. Ти представяш ли си каква нужда от ръчно ковани инструменти ще има ако цялото човечество се върне към дървата за отопление и готвене? Да не мислиш, че новите ковачи ще ходят да копаят желязна руда? Ще преобърнат всичкия скрап от предната цивилизация и всяко парче метал ставащо за нещо ще го изковат в нещо ново и полезно. Не казва ли това и Писанието? Не казва ли че в новата цивилизация на която Исус ще е видим Цар, ще изковат всичко непотребно старо на полезно ново? А ти си представяш, че танковете ще си стоят някъде си там и никой няма да им обръща внимание? Я виж какво става в Украйна? Най-оборотните и успешни магазини за ковани инструменти в Етси са украински. Не е ли това даже знамение за нещата, които предстоят за цялото човечество?

Quote
Така или иначе, ако Бог реши , може да направи рестарт, а може и да реши да остави трансхуманистите до края. Ще се види, то какво и друго да се направи.

В Писанието имаме изобилно и примери и конкретни пасажи за това как Бог непрестанно преобръща и осуетява намеренията на нечестивите. Покажи ми и един пасаж в който Бог да ги оставя да си правят каквото искат и да им успеят намеренията? Ти как мислиш Содом и Гомор дали бяха по-развратени от днешния джендарисан Запад? Някой преди време беше казал, че ако Бог остави Америка да продължи да съществува, ще трябва да поднесе извинения на Содом и Гомор.

Защо въобще Бог специално се захвана да се занимава с някакви си градчета (по сравнение с днешните) наречени Содом и Гомор, че специално да праща ангели да видят какво става там и да вземе решение радикално да прекрати всичко случващо се в тези градове. Нима Бог днес е по-различен, действа по-различно и е променил Своите пътища? Как въобще си представяш, че има какъвто и да е шанс да остави трансхуманистите на мира? Содом и Гомор по-голяма ли заплаха бяха за човечеството от тях?

Quote
Шантавото е, че за има няма 120 г. стигнахме от каруца и кон до свръхзвукови летателни апарати и Изкуствен интелект и квантови технологии.

Не е шантаво, това е показателно за това какво всъщност крият от историята. Официалната версия е че човечеството е буксувало 15 000 години на ниво плугове. лъкове и мечове и изведнъж за 100 години почна да лети на свръхзвукови самолети. Реално се замисли за 6000 години човешка история (според Библията) колко технологични цивилизации са се развили и къде са те днес? Всичко е ликвидирано от Бога, точно както Бог ликвидира предпотопната цивилизация заради техните гнусни генетични експерименти, ликвидира Вавилонската кула, ликвидира Содом и Гомор. Нима Бог се е променил сега и няма да се случи същото? Я си представи ако в Содом и Гомор имаха компютри и айфони дали след огъня и жупела археолозите щяха да открият нещо в тях, което да напомня за нещо високо технологично?

Quote
Някой може да каже, че и днес има роби, демек тези които са от заплата до заплата и нямат избор освен да работят за шефа си като зависими от заплащането му роби, но това не са робите за които знаем от миналото..

Роби винаги е имало през историята и ако и робството да има разнообразни форми, то си остава робство. Класическия роб е стока, която може да се купува и продава. Мислите че днес няма такива роби? За Даркнет не сте ли чували? Това е тъмния криминален интернет в който можеш да си купиш абсолютно всичко, в това число хора. Тия хора дето се продават там не са ли роби в класическия смисъл на думата. Ами стотиците хиляди хора, които изчезват всяка година по целия свят. Мисля, че цифрата беше около 1 милион годишно хора изчезват безследно. 1 МИЛИОН годишно! Къде отиват тези хора според вас? Като изключим тези които отиват за ограни, сатанински жертвоприношения и сексуални извращения, тези които остават живи, те къде са и с какъв статус са? Не е ли статуса на роби? Не сте ли чували за свидетествата на такива хора, които са успели да се измъкнат живи и после разказват през какво са преминали? Това, че "официално" се води, че няма роби, това да не би да означава че реално няма такива? Стига сте гледали телевизия и да си мислите че телевизията и медиите ви показват реалния свят. Не, това е света на илюзиите и фантазиите. От реалния свят робството НИКОГА не е изчезвало.

Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #17 on: April 07, 2023, 11:53:54 AM »
Имаме конкретни неща, описани, за да е милениум - лъвът трябва да пасе, вълкът, минимум 100 годишни да умират. Пък и царство без Царя, как е възможно това! После евреите трябва да се приберат, все още са пръснати, покрай войната в Украйна 30 000 евреи са се завърнали в Израел.
Самото възстановяване на Израел също е един от белезите за края. И вързан ли е според вас сега дяволът? Както се шегуваше един брат преди години - леле, ако е вързан, не ми се мисли какво ли щеше да е ако е развързан. Кент Ховинд казваше, че най-възрастното дърво на земята е на 6000 години, така че това потвърждава летоброенето. Не виждаме и всички народи да се покланят в Ерусалим:

Захария 14:17
И ако някои от домочадията на света Не възлизат в Ерусалим Да се поклонят на Царя, Господа на Силите, На тях не ще има дъжд.

Също и третия храм, все още не е построен, ако и да направиха преди години копие в Бразилия и според някои направо ще го пренесат в Ерусалим с помощта на новите технологии. За Тръмп имаше пророчества, че Бог ще го използва като Кир да построи третия храм. Пък и каква фамилия, а, Доналд Тръбата.
През септември 2020 г. е подписано Аврамово съглашение за обединение на юдеи, християни и мюсюлмани, като мисля, че самият договор е наречен мир и безопасност. Тези дни полицията в Израел влиза в джамията и имаше клип как удрят хората там, Ливан са изстреляли 30 ракети. Предстоят събития,  служебната министърка с фамилия Бичър, много интересно, обясняваше как у нас щели да въведат лични карти с чипове, биометрия, идентификатор, предполагам това ще е следващото изпитание след ваксините, писано е белег или число или име, според някои белега е комплект - ваксини, биометрия, цифрови пари. CBDC са заявили, че през юли ще представят цифровата валута.

miro s

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 96
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #18 on: April 07, 2023, 14:52:00 PM »
Quote
Смол екс допускате ли някога да бъде въведена категорията роби?

 "Откровение 13:16

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,
17 за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име."

   

В този ред на мисли, да, трябва вероятно да има и роби *каквито и да са те) когато се поставя белегът на звяра...
   Смол екс няма роби в 21 век. Има институции които да съдействат на хората в нужда. Изброяването на различни категории е обективно, а не субективно. То е ясно и видимо за всеки "малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби". Съвсем друго нещо е някой да се прави на жертва и да мърмори, че е зависим и се чувства роб. Реално той не е роб, а служител и може винаги да напусне работа.

   
Quote
   Стига сте гледали телевизия и да си мислите че телевизията и медиите ви показват реалния свят. Не, това е света на илюзиите и фантазиите. От реалния свят робството НИКОГА не е изчезвало.


  Уочман, личните преживявания които евентуално са споделяли някои хора пред камера си остават лични преживявания и нищо повече, ако няма доказателства в тази посока.

   Има ли съдебни дела, чрез които да са доказани такива случаи?

Ученик на Исус

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 345
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #19 on: April 07, 2023, 15:52:17 PM »
В момента над България е надвиснала опасност от война, един пастор на 9 март е сънувал, че чува глас, който му казва три месеца и война. Друг вярващ каза, че сънувал, че есента джамията ще бъде разрушена и храма ще бъде построен. Така че вместо да умуваме, да постим и да се молим България да бъде опазена от войната и Бог да затвори вратите за война, в Пловдив има подготвен батальон за изпращане в Украйна, при Карбовски една от организаторките на похода за мир показа документи за военно обучение в училище, целят и непълнолетните да ги изпращат за пушчено месо:

https://www.youtube.com/watch?v=5vidSVo0YTc&ab_channel=%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8

Има православни пророчества, че ще изпращат непълнолетни на фронта, също и жените, които носят панталони, в Украйна вече са мобилизирали и жени.
Преди седмици имаше информация, че всичко в Израел е спряно - полети, магазини и училища, болници, всичко затворено, заради съдебната реформа имаше много протести. Точно за Пасха пък почнаха военни сблъсъци в момента. Предстои да видим как ще се развият събитията, през май се готвят да подпишат пандемичното споразумение, с което да отнемат суверенитета на страните. Спомням си, че директора на ООН у нас се казваше Марта Дяволова, не са случайни тези хора, дори имената им ги издават. Тези искат да излъчат световно правителство, ще видим какво ще допусне Бог.


small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #20 on: April 07, 2023, 18:56:22 PM »
Quote
Това тълкувание съм го чувал. То е измислено от тези, които са приели лъжливата версия на сатанистите за историята на човечеството и се опитват на напаснат Божието слово към тази лъжа.

Аз никога не съм го чувал отникъде. Просто разсъждавам за вариантите, освен този който ти споделяш.

Quote
Моето разбиране е че времето на Соломон е точката на пречупване на историята, момента в който вече всичко започва да се повтаря и да цикли.

По тази логика, сега някъде дълбоко под земята има небостъргачи да речем, или ядрени блокове и централи, обезопасени някак си.. Защото от времето на цар Соломон до днес са към 3000 г. а от Соломон до Адам са грубо казано още толкова. Та трябва някак си огромните небостъргачи от изминалите цивилизации и ядрените централи да са под земята, но Пирамидите са си тук, поразкопани , разбира се , но те и не са били изцяло под пясъците..

Има и сгради на доста години още да речем Римският Колизей и редица други, които са си налични над земята и кой знае колко не са откопавани. Височината им твърде малка на фона на небостъргачи от по няколко стотин метра и тн. Има удивидетлни камъни в Баалбек, или Сибир - масивни камъни , стотици тонове и са си там никой не ги е разкопавал изцяло, те просто си стоят вероятно имат пласт известни метри под земята.. Мисълта ми е , че за тези три хиляди, и дори шест хиляди години, ако е имало цивилизация подобна в строителството като нашата, то нейните сгради няма как да ги няма, а да стоят гореизброените сгради, включая и разни сгради и останки в Израел знаем от време на царствата.

Мисля, че историята от Адам до наши дни се развива с тук там разни катаклизми, запустявания на градове, унищожение дори на държави, но руините в общи линии си седят. Самите египетски открития сегиз тогиз на саркофази на по 3000 г и повече говори, че нещата не се разграждат и не изчезват ей така. Какво остава за ядрени централи, тежки масивни съоръжения, Танкери, кораби и прочие. Досега земята щеше да е пълна с изкочили явни технологични и архитектурни непознати и неясни артефакти, НО БЕЗСПОРНИ, а има тук там по нещо, което не е от ранга на днешните ненормални технологични неща. Има Тежки масивни камъни и страхотни сгради и това е.

Относно издълбаните хеликоптер и самолет и тн в Египет, гледам съм ги с интерес тези неща и допускам, че хората са имали видения за днешните неща и така са рисували какво са видяли. Не смятам, че е имало тогава *преди 3-4 хиляди години такива неща, редом с разни балсамирани мумии завити в чаршафи и погребани с разни малоумни дрънкулки,  гривни и съдчета наоколо..

А че древните са били далеч по интелигентни от нас именно защото са можели да мислят и са нямали такива демонични технологии като днешните дадени наготово за мен е без съмнение . Те са владеели и съвсем други способности които днес ние нямаме. Включая разни магии и прочие. които също са били дадени им от демоничният свят, както днес на нас технологиите.. Днешният човек е тъп, мързелив и безпомощен в реални условия. Това е факт и е безспорно. Цивилизацията ни деградира.

Да възможно е катаклизмите или ядрените боеве да доведат до боеве с хладни оръжия накрая поради колапс в икономики, индустрии, ел системи и тн, но няма да има тотален рестарт на днешната цивилизация и всичко да почне от нулата. Ще стигнем до края помнейки добре днешното време. 

Иначе твоето мнение го разбирам чудесно и ми е ясно напълно в най малки детайли, чета внимателно какво пишеш и доводите ти, но не го споделям като убеждения, ако и да допускам вероятност да не съм прав. В момента смятам, че нещата ще кулминират от трансхуманистично общество към края на времената и Бог ще се намеси да унищожи именно нашата цивилизация която унищожава всячески земята..

Много интересна е темата. Ако се окаже, че си прав, ще е най- добре! Иначе аз имам доста брадви всякакви, както и ножове, триони, мачетета и какво ли не, тесли, длета, рукани :)) Добре съм подготвен инструментално.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #21 on: April 07, 2023, 20:32:56 PM »
Quote
По тази логика, сега някъде дълбоко под земята има небостъргачи да речем, или ядрени блокове и централи, обезопасени някак си..

Зависи през какъв катаклизъм са минали. Ако е ядрена война или жестоко земетресение, няма да има останало нищо от тях освен отломки на земята.  Виж в при последното земетресение в Турция как някои сгради се сринаха до основи. Също така обърни внимание на оръжието Directed Energy Weapon (DEW), с него остават само очертанията на постройките, дори отломки няма. Така, че не очаквай някой заровен небостъргач да го намериш цял целеничък.

Колизеума в Рим също е бая позаровен, но трябва да имаш предвид, че Рим никога не е спирал да функционира, там непрестанно се чисти и поддържа в продължение на хиляди години и не се дава възможност природата да превземе мястото. Но ако Рим беше разрушен и обезлюден за 2 000 години нямаше да има помен сега от него на повърхността на земята.

Quote
Мисля, че историята от Адам до наши дни се развива с тук там разни катаклизми, запустявания на градове, унищожение дори на държави, но руините в общи линии си седят. Самите египетски открития сегиз тогиз на саркофази на по 3000 г и повече говори, че нещата не се разграждат и не изчезват ей така.

Не всички руини седят на повърхността, само там където цивилизацията не е прекъсвана. Ще забележиш (ако потърсиш съответните видеа и материали по темата) че всички големи градове, като Москва, Санкт-Петербург, Ню Йорк, Лондон, Париж и прочие имат поне 2-3 етажа закопани под земята. Тези закопани етажи не са строени като подземни етажи, но са с врати и прозорци, само че вече са под земята. Какво означава това? Означава, че сегашните сгради са строени върху закопаните основи на предишни сгради. Никой не казва официално какво се с случило, защото не искат да признаят цикличността на историята и непрестанните ресети, които Бог прави.

И не е вярно, че всички древни руини си седят. Покажи ми къде са остатъците от Сибирската цивилизация или тази в Сахара? Няма и помен от тях. А на старите карти ги има и то в подробни детайли.

Пак според старите карти Калифорния е остров, Корея е остров също, а над Япония има огромен континент с име Terra Jesu (земята на Исус). Този континент го няма вече на повърхността. Същото важи за Хиперборея, има я на старите карти, има свидетелства от преди стотина години, че хора са я посещавали, но сега няма и помен от нея на картите. Там е Божията планина на север, за която говори Писанието, там е истинския северен полюс, там вероятно е бил Рая на Адам и Ева и от там изтичат 4-те реки описани в Битие 2-а глава (виждат се на картите).  Там генерал Бърд влиза в неизвестно царство в което климата е мек и топъл (за това свидетелстват и други посетители), там той вижда живи Мамути и други древни животни, които се считат за изчезнали.

Виждам, че ти се опитваш да разсъждаваш на базата на официалната информация, която е пълна и тотална лъжа. Въобще всичко, което се твърди официално е лъжливо и на хората се преподават фантазии и илюзии (подобни на космоса) в които хората да вярват и съзнанието им да е непрестанно потопено в лъжи. Мислиш, че това, което правят с джендърите сега е нещо ново? Това, което сега правят с извращаването на съвсем очевидни неща - като отричането на мъжкия и женския пол, са го направили отдавна с историята, географията, науките и прочие. Ако хората са повярвали във фентъзито наречено планети и космос, защо не повярват във фентъзито за "течните полове", за това че мъжете могат да раждат и прочие извращения, които са основани на същия подход на който е основана фалшивата история и космология.

Quote
Относно издълбаните хеликоптер и самолет и тн в Египет, гледам съм ги с интерес тези неща и допускам, че хората са имали видения за днешните неща и така са рисували какво са видяли. Не смятам, че е имало тогава *преди 3-4 хиляди години такива неща, редом с разни балсамирани мумии завити в чаршафи и погребани с разни малоумни дрънкулки,  гривни и съдчета наоколо..

Видяли са го, но не във видения, а реално. Във идийските Веди тия неща са описани в детайли, не като видения, а като реална история. Същото е с така наречените "старогръцки митове и легенди" за всякакви кентаври, минотаври, статири и прочие странни същества, които днес въобще не изглеждат странно предвид генетичните експерименти за всякакви комбинации и смесици на различни видове Божии творения. Измамниците са нарекли това "митове и легенди" но за древните гърци това са били исторически книги. Същото е с динозаврите. Тази дума "динозавър" не е съществувала преди 100 години. Тогава се е използвала думата дракони/змейове, която дума присъства изобилно в народното творчество, а също и в Писанията. Дракони и еднорози са напълно реални същества според  Библията, и не са никакви динозаври измрели преди милиони години, а реални животни съществували редом с човека. За това свидетелстват и много истории за хора победили дракони/змейове, дори някои са носили гордо титлата Dragon slayer (убиец на дракони).

Крайно време е християните да спрат да вярват на света, на неговите учебници и медии и да започнат да вярват 100% на Божието Слово. Не случайно апостол Павел пише на повярвалите в Рим, че трябва да обновят умовете си. Днешните християни вместо да обновят умовете си според Божието Слово, поддържат наученото от светското образование и отказват да прогледнат в истината на Божието слово, че ЦЕЛИЯ СВЯТ ЛЕЖИ В ЛУКАВИЯ. А Лукавия е лъжец и на лъжата баща. Т.е целия свят лежи в лъжа. Но вместо това те ходят да в светските училища и университети да се "образоват", че даже се гордеят и с дипломите си, които свидетелстват за какво? Че са школовани е лъжите на света!

Quote
Да възможно е катаклизмите или ядрените боеве да доведат до боеве с хладни оръжия накрая поради колапс в икономики, индустрии, ел системи и тн, но няма да има тотален рестарт на днешната цивилизация и всичко да почне от нулата. Ще стигнем до края помнейки добре днешното време. 

Зависи от нивото на рестарта. Не всички рестарти са с еднаква величина. Например при последния рестарт Бог е позволил оцелелите да продължат да живеят в предишните градове и да ползват каквото е останало в тях. Този рестат не е бил тотално опустошителен. При Вавилонската кула Бог им съсипва цивилизацията, но не ги изтребва, само ги разпръсва. При Содом и Гомор, унищожението е тотално и не става въпрос дори за рестарт, а за терминиране.

Първите поколения ще помнят това онова, вторите по-малко и накрая всичко се забравя, както казва и Соломон. Чувал ли си историята за лъже Петър? Когато руския цар Петър I прави обиколка в Европа той е трябвало да се върне след няколко седмици, вместо това се забавя и се връща след няколко месеца. Той тръгва с огромна свита, но се връща само той и един единствен човек от тази свита. Завърналия се цар не може да говори руски добре и собствената му жена не го разпознава като същия човек. Той я заточва в манастир. Точно по същото време във Франция се появява мистериозен затворник носещ "желязна маска". Истинския цар Петър бива заменен с фалшификат. Първата работа на лъжливия Петър е била да избие 300-а годишните старци, които са живяли по това време, за да може да започне да подменя историята, защото живи свидетели на историята няма да позволят това да се случи. За тия неща няма да прочетеш в официалните учебници. Втората задача е била да забрани отглеждането на амарант, на който се е дължала голямата сила и дълголетие на руския народ.

Така, че не очаквай ей така да се помни истинската история, срещу това има непрестанни, целенасочени и добре организирани и финансирани усилия.

Quote
Иначе твоето мнение го разбирам чудесно и ми е ясно напълно в най малки детайли, чета внимателно какво пишеш и доводите ти

Това е добре, защото давам доста подробни и солидни аргументи. Ясно е че човек няма как да да преобърне мисленето и разбирането си ей така изведнъж, при мен този процес трае много години, но една напоследък нещата изкристализират по-ясно, дори с настоящата тема и на мен ми се изясняват много повече неща отколкото досега ми е било ясно.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #22 on: April 08, 2023, 09:10:40 AM »
Quote
Quote
По тази логика, сега някъде дълбоко под земята има небостъргачи да речем, или ядрени блокове и централи, обезопасени някак си..

Зависи през какъв катаклизъм са минали. Ако е ядрена война или жестоко земетресение, няма да има останало нищо от тях освен отломки на земята.  Виж в при последното земетресение в Турция как някои сгради се сринаха до основи. Също така обърни внимание на оръжието Directed Energy Weapon (DEW), с него остават само очертанията на постройките, дори отломки няма. Така, че не очаквай някой заровен небостъргач да го намериш цял целеничък.

Ако имаш ядрени централи , трудна работа от тях да не остане и следа.

Quote
Колизеума в Рим също е бая позаровен, но трябва да имаш предвид, че Рим никога не е спирал да функционира, там непрестанно се чисти и поддържа в продължение на хиляди години и не се дава възможност природата да превземе мястото. Но ако Рим беше разрушен и обезлюден за 2 000 години нямаше да има помен сега от него на повърхността на земята.

Мисълта ми е че Колизеят а и всичко в древен Рим го виждаме, сгради, акведукти, виждаме какво е нивото на тези неща на 2000 г. Красиви сгради от масивни камъни. Историята си ги помни, нищо не е забравено. Архитектурата си е антична, но няма и помен от някакви технологични скокове. Ако е имало технологична цивилизация, или ядрени войни в недалечните 300- 500- 1000 - 2000 г, нямаше да имаме свят пълен с антични останки на каменни сгради, красиви статуи, храмове и тн, а да няма някакви останки от масивни адрени централи, небостъргачи и желязобетонни конструкции. Няма даже и архиви за тях, но имаме архиви за троянската война, за цезарите, рим, илиада, омир, Бибилията. В нея няма описани в древността подобни високотехнологични постижения на цивилизацията. Имаме грандиозни за времето си сгради например Храмът и др. но това е в общи линии. Палатки, камили, къщи, колесници.. Изключвам странните видения на пророците за огнените колесници в небесата, знаем че са ангелски същества.. В Содом и Гомор  е имало упадъчен морал и всякакво зло, историят с Лот я четем, нима мислиш , че това общество там е имало нещо различно от коне и каруци и колесници да речем? Лот вероятно излиза от там на коне с добитъка си и палатки.. Град пропаднал, вероятно не по зле от днешният морален упадък, който Бог е заличил.  Та тези неща и споменът за тях седи ясен, а нещо така сериозно също като високотехнологична цивилизация способна да лети, строй небостъргачи, имаща ядрени оръжия и тн ги няма и няма и помен и спомен и нищо.

Има някакви епоси индийски за войни между богове и това е останало? Сега хора част от цивилизаия която  строяла ядрени централи и била връх в науката, да описват в Бхагават гита нещо като приказни истории е все едно неук човек да описва неща които не разбира но ги вижда в небето и го описва със своят речников арсенал. Има хора смятат че тези записи там били на незнам си колко хиляди години далеч над описаните 6 хилядолетия които знаем от Библията от Адам до днес.

Някак си някакви демонични сили да се сблъскат с ангелски сили е възможно, а не че е имало високоразвита човешка цивилизация. Просто родовата памет за такива неша не е за подценяване изобщо. Например в нашият род се пазят спомени и историрии от прадядо, които то е разкзвал за неговият дядо, за бита и как се е живеело през онези години..Началото там на 1820-30 по турско, ами няма нищо особено .

Тука чета някакви километрични статии за тези закопани сгради, и тн, било имало ядрена война 19 век и някакви такива неща.. Еда де, ама как пък тука никой не е разбрал за нея? Тартария била унищожена с ядрени бомби..и няма грам спомен от преди някакви си няма и 200 г? А помним всичко останало? Как ще забраниш на оцелелите да разказват на деца и внуци такова грандиозно събитие? Дори и там да няма оцелели, а то няма как да няма, то по целият свят хората биха разбрали за падащи ядрени ракети, или метеорити и тн, както описват там континенталното унищожение.

Хората да им паднат ядрени бомби на главата и следващите две три поколенията да са ги забравили. .. Не мисля.

Quote
Това е добре, защото давам доста подробни и солидни аргументи. Ясно е че човек няма как да да преобърне мисленето и разбирането си ей така изведнъж, при мен този процес трае много години, но една напоследък нещата изкристализират по-ясно, дори с настоящата тема и на мен ми се изясняват много повече неща отколкото досега ми е било ясно.

Даваш разсъждения. Например за драконите и тн, да чувал съм всичко това, и е имало вероятно странни същества и така, но това не говори за високотехнологични цивилизации на човеци, за цар Петър историята , ами.. как да ти кажа, това не са аргументи, това е история. Дали е ситна, как да знаем?
 Когато имаш време дай още аргументи, къде какво си срещал, снимкови неща ако има.. Някак си снимките на полупрозорци под земята не ми доказва идеята са масивни ядрени катаклизми преди има няма 200- 300 г. Снимките на масивните каменни блокове на сгради тук и там, също не говоря за високотехнологична цивилизация с ядрен потенциал, а говорят за сериоазни умения в архитектура, изкуства, вероятно в непознат за нас умения за рязане и местене на такива блокове, може и по трансцедентален път, знания които нямаме. Но не виждат някак си следи в тези останки на изобщо нещо подобно на това което се превърнали днес.

 Пак пиша , разбирам какво твърдиш, но не виждам някак си безспорни доказателства за изводите до които стигаш.

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #23 on: April 08, 2023, 10:16:55 AM »
Тази история за лъже цар Петър е доста интересна и сега чета още относно нея.

https://historyancient.ru/bg/historians/dvoinik-petra-i-samaya-strashnaya-taina-russkoi-istorii-pro/

има доста неопровержими неща вътре..

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #24 on: April 08, 2023, 10:32:20 AM »
Вероятно наистина е бил заменен, доста странно поведение е имал след връщането си от европа. Интересното е обаче, че царят е живял в краят 17 началото на 18 век. Някъде там 18 век са твърденията за ядрена война в света и унищожението на Тартария , дколкото схващам.. Та царят и изобщо руският двор навсякъде по картини и рисунки са в разни доспехи, на коне и като цяло битът и всичко в картините не съответства на високотехнологична индустриална държава и ядрени войни и тн.  Като цяло , нищо от това досега не ме убеждава в тезата за ядрени войни и цивилизационно изличаване на високо напреднала в технологично отношение подобно на наешето цивилизация или цивилизации..

*допълвам постовете, много кратки сесии има за редактиране и затова малко се присещам по- късно за нещо и трябва да правя нов постинг за съжаление)

small axe

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 970
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #25 on: April 08, 2023, 20:35:58 PM »
Доста любопитен клип... Сградите не съответстват на конете и каручките по пътищата..- https://www.youtube.com/watch?v=kawqA-Qa63E

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #26 on: April 08, 2023, 22:29:14 PM »
Quote
Мисълта ми е че Колизеят а и всичко в древен Рим го виждаме, сгради, акведукти, виждаме какво е нивото на тези неща на 2000 г. Красиви сгради от масивни камъни. Историята си ги помни, нищо не е забравено.

Виждаш само това, което са ти позволили да видиш и "историята" е това, което са ти казали, че е. Те са оставили само онова, което пасва на  тяхната версия на историята. Много неща, които не пасват са унищожени. Например потърси картините на така наречените художници "руинисти". Те са нарисували руините на уникални сгради които не се връзват с официалната история, а официалната версия е че художници от цял свят изведнъж почнали да си фантазират за несъществуващи исторически руини.

Quote
Ако е имало технологична цивилизация, или ядрени войни в недалечните 300- 500- 1000 - 2000 г, нямаше да имаме свят пълен с антични останки на каменни сгради, красиви статуи, храмове и тн, а да няма някакви останки от масивни адрени централи, небостъргачи и желязобетонни конструкции.

Музей нали знаеш какво е. В него има само онова, което са решили да покажат, а не всичко онова, което е било и е намерено. Същото е с античните останки, те съвпадат с тяхната версия за линеарното развитие на историята затова са ги оставили. Всичко друго, което се е появявало на повърхността е заличавано. Има специален институт, който се занимава със заличаване на исторически останки и артефакти, нарича се The Smithsonian Institute. Там са потънали например костите на живи птеродактили, отстреляни от американските пионери заселници, които даже да се снимали с тях, и които по официалната версия са изчезнали преди милиони години.

Quote
Та тези неща и споменът за тях седи ясен, а нещо така сериозно също като високотехнологична цивилизация способна да лети, строй небостъргачи, имаща ядрени оръжия и тн ги няма и няма и помен и спомен и нищо.

Това, че на тебе не ти е даден достъп до тази информация и находки, не означава че няма. Ти приравняваш липсата ти на знание с несъществуване. Напомня за приказката на шопа - "От Витоша по-високо нема..."

Quote
Има някакви епоси индийски за войни между богове и това е останало? Сега хора част от цивилизаия която  строяла ядрени централи и била връх в науката, да описват в Бхагават гита нещо като приказни истории е все едно неук човек да описва неща които не разбира но ги вижда в небето и го описва със своят речников арсенал. Има хора смятат че тези записи там били на незнам си колко хиляди години далеч над описаните 6 хилядолетия които знаем от Библията от Адам до днес.

Има намерени вимани (летящи апарати) в старите храмове, но това веднага се запечатва от властите и всичко се покрива. Това, че Ведите говорят за повече от 6000 години човешка история го знам, но аз никога не съм казвал, че всичко във Ведите е истина, това си е езическа книга и има всякакви примеси, подобно на гръцката "митология", но има едно ядро, което съвпада в традициите на всички народи.

Quote
Как ще забраниш на оцелелите да разказват на деца и внуци такова грандиозно събитие?

Нарича се образователна система. Върви питай сега монголците какво ще ти кажат за Чингис Хан. Ще ти кажат че бил велик император на Монголската империя. Само че преди само 100 години когато комунистите започват да преподават на монголците за империята на Чингис Хан, те отговорили че никога не са чували от своите предци за подобна империя. Ето как за под 100 години историята се подменя изцяло и преданията между поколенията се осмиват и хората засрамени от подигравките спират да говорят за тях.

Quote
Например в нашият род се пазят спомени и историрии от прадядо, които то е разкзвал за неговият дядо, за бита и как се е живеело през онези години..Началото там на 1820-30 по турско, ами няма нищо особено .

А защо нито в твоя род, нито в кой да е друг български род се пази паметта за това, че по време на турското робство българите са имали своя собствена свободна държава на изток от Казанското царство. Има го на картите на Наполеон от Руско-Френската война (в която война Русия и Франция са съюзници срещу Тартария). На военните карти на Наполеон съществува царство със собствени държавни граници на което пише на френски "Графство България". Къде е родовата памет за това царство, което го има на картите точно по времето на споменатата от тебе 1820-а година?

Quote
Пак пиша , разбирам какво твърдиш, но не виждам някак си безспорни доказателства за изводите до които стигаш.

Ти мислиш ли че кравите в обора могат да представят "безспорни доказателства" за това, че един всяка една от тях ще се превърне в бургери и пържоли? Ако някоя от тях повдигне този въпрос сигурно ще обявят това за "конспиративни теории". Няма как да имаш достъп до доказателства когато си в една изолирана и контролирана среда. Така и крави, които никога не са излизали от обора няма как да предоставят доказателства за кланниците. А и тези, които все пак излязат повече не се връщат обратно. Мисля разбираш аналогията.

Моя подход е да стъпя на Божието Слово, и след това да филтрирам информацията на казаното в него. А не да тълкувам Словото на базата на лъжите на дявола и неговите земни слуги. Това е което правят мнозинството християнски учители и проповедници. Те вярват на света повече отколкото на Библията.

Вместо това, аз когато прочета, че няма нищо ново под слънцето и видя, че това не съвпада с официалната история, аз заключавам, че официалната история е лъжлива. Когато чета, че Бог прекатурва намеренията на лукавите, то аз заключвам, че Бог е прекатурил десетки, ако не и стотици цивилизации и ги е нулирал за да не могат да напредват в злото. И когато доловя от тук или там някаква информация, която се подравнява към написаното в Божието Слово, аз заключавам, че има по-голяма вероятност тази информация да е достоверна отколкото официалните версии. Това е моя подход. За да ти дам доказателства трябва да ме пуснат в скритата библиотека във Ватикана, където е пренесена цялата Александрийска библиотека и хиляди други исторически, религиозни и научни книги, които съдържат неподправения исторически разказ, а не "холивудската" му версия.

Самото "изгаряне" на Александрийската библиотека е един от ранните опити да се фалшифицира и скрие истинската история. Всички книги са пренесени във Ватикана, и след това е направен пожара, защото някой тогава е планирал да направи исторически ресет.

Quote
Сградите не съответстват на конете и каручките по пътищата..

Не само сградите. Има стари снимки с тролеи без жици, както и електрически стълбове без жици. Ползвали са безжично електричество. Има изобилно снимки и на трамваи без коне. Има и снимки на Кремъл украсен с мощно неоново осветление още в 18-ти век. Първите коли на Форд са били на ток и са били по-ефективни откъм пробег от днешните Тесла.

Ако Божието Слово е фундамента на нашата вяра, то ние ще тълкуваме ВСИЧКО през призмата на Божието Слово, а не да тълкуваме Божието Слово през призмата на лъжите на света, който лежи в лукавия.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #27 on: April 08, 2023, 22:51:16 PM »
И ето може би един от най-важните пасажи, които доказват тезата, която застъпвам по-горе, а именно че Бог непрестанно прекатурва намеренията на нечестивите, до определеното време когато Бог сам, ще позволи Антихриста да се яви:

Eze 21:25  А ти, смъртоносно ранени, скверни княже Израилев, чийто ден е настъпил, когато беззаконието е стигнало до края си
Eze 21:26  така казва Господ Иеова: Снеми митрата и свали короната; тя няма вече да бъде такава; възвиси смирения, а смири възвисения
Eze 21:27  Аз ще катурна, катурна, катурна, та и това няма да трае, докле дойде оня, комуто принадлежи; и нему ще я дам.


Тук има директна референция за една от главите на звяра, която ще бъде смъртоносно ранена:

Откр. 13:3  И видях една от главите му като-че-ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя очудена отиде след звяра и поклониха се на змея по причина, че даде властта си на звяра; 

На английски в ст. 27 е overturn, overturn, overturn. Бог ще преобърне, преобърне, преобърне, или прекатури, прекатури, прекатури, всеки опит да се вземе короната на Антихриста, докато беззаконието не стигне до края си, и докато не се изпълни времето и не се яви този на когото принадлежи.

Бог непрестанно преобръща империите и цивилизациите на нечестивите и пресича всеки опит да инсталират Антихриста. По-ясно от това няма накъде.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1050
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #28 on: April 09, 2023, 00:22:16 AM »
Втората световна война и това което правят опълномощениете служби на Германия са много ключови към текущите технологии.
Ревърс инженеринг на всичко което успяват да открият по целия свят, технологичния бум (включително чрез окулт) не случайно започва от там.
Не съм сигурен дали преди или след тях бяха откритията из Северна Америка по пещери от където идват друга порция ревърс инженеринг. Естествено всичко намерено изчезва, а не малка част от ненужните от екипа, избити.
Така наречената "космическата" част ще я пропусна, тя вероятно има друга идея.

Атлантида е друга ключова цел която до преди 7-8 години е била засекретена, че е открита и се изследва, след което излезе малко инфо и всичко се потули.

"Официалната архелогия" казва, че човечеството се е пръкнало от никъде преди около 4000 години бая поразвито и се е пръснало по света.

Какво показват всичко това, и защо няма тия търсени останки от Малката брадва?
Показва, че всичките технологии преди потопа са били съсредоточени основно в Атлантида. Имало е пръснати тук там, някое и друго устройство, което е останало, ама толкова.
И след като Бог ги потопява, няма как да бъде открито на други места нещо друго. На останалите места по света са си ходели с брадва и нож.

Не случайно сега играят друга игра, всичко е пръснато по-целия свят така, че без да се унищожи целия свят да не може да се прецакат технологиите.
Основните им бази са под земята, с опцията да издържат падане на Ядрена бомба (метеорит (звездите описани в Откровение)), и да са независими няколко месеца т.е. ако се получи и нещо друго подобно на потоп.

Историята на Ной също е много показателна, как така едно семейство от 10-15 човека успява да направи цял кораб който се е строял в разни корабостроителници допреди 1-2 века при това много трудно. Ами явно преди потопа е разполагал с технологии които са му помагали.

_______________
Много неща се укриват, а текущия проект дали и доколко ще успее зависи само от това доколко Бог ще им позволи.

Даниил 11:21
И вместо него ще се издигне един нищожен човек, комуто не ще отдадат царска почит, но той ще дойде във време, когато са спокойни, и ще завладее царството чрез ласкателство.

В общи линии само Антихрист липсва в момента от сцената или все още не го разпознаваме.
Макар че Си Дзи Пин е много удобен като вписващ се в картинката, но не съм проучвал какво му е потеклото.

То няма и какво много да му се мисли, 2025-6-та е на вратата и чука. Ако Бог не ги спре, безгрижно ще си подготвят почвата така, че до 2030 купуването и продаването да е невъзможно без съответните средства.
2045 не е много далеч също, до тогава искат да унищожат тотално хранителните вериги свързани като цяло с производството на храна и това са си им официални планове.
А към момента не виждам кой може да ги спре да ги изпълнят, освен Бог.
Референдума в Берлин на зелените беше доста показателен докъде са стигнали с тия промивки на мозъка.

Ясно ми е, че Watchman не е съгласен с тоя сценарии, също така, не е като да не съм чувал пророчества коментиращи 2300 година, ама, поживьом увидим.
Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3948
Re: Ужасяващите пророчества на Падре Пио
« Reply #29 on: April 09, 2023, 00:31:02 AM »
Quote
не е като да не съм чувал пророчества коментиращи 2300 година, ама, поживьом увидим.

Не знаех че си намерил начин да доживееш до 2300-а година, щом планираш да видиш какво ще стане тогава :)
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.