Трябва да се има предвид, че демоничните началства и власти използват стратегията на фалшиви покаяния на разни "звезди", за да покварят чрез тях вярващите и благовестието.
Типичен пример за това са хора като Боно, който е отявлен глобалист и човек на дълбоката държава. Също Джъстин Бийбър, който след "покаянието" си продължава да прави музика и клипове пълни с разврат. Алек Болдуин, който е сатанист. Дъщеря му която е омъжена за Бийбър и се води християнка също развращава младите християни.
Напоследък нашумя и "покаянието" на Кание Уест, който продължи да прави мрачна и демонична музика.
Не трябва да забравяме и Алис Купър, който се води християнин от десетилетия, и на думи го докарва като най-сериозния християнин от всички гореспоменати, но сценичните му изявления показват друга реалност.
Не знам какви са плодовете на покаяние на въпросния Черен Беззаконник (Blackie Lawless), но този албум е от 2015-a година, издаден е от Napalm Records, и дори името на издаващото студио не говори никак добре. Аз бях металист преди да повярвам и когато повярвах ми трябваха само 1-2 месеца да скъсам с всичко металистко без въобще някой човек да ми каже нещо против хеви метъла. Самия нов живот който бях приел от Бога ми показа, че метъла не е съвместим с Божия мир и с новия живот.
А в линка, който си дал пише следното:
По време на сесията за въпроси и отговори "VIP Experience" преди концерта на W.A.S.P. на 27 ноември в Шарлот, Северна Каролина, фронтменът Блеки Лоулес говори за вярата си и за това какво го е вдъхновило да посвети живота си на християнството. Вярата му е и една от причините групата да откаже да свири на концерт спорната си песен от 1984 г. "Animal (*** Like A Beast)" до октомври миналата година.
Казано с други думи понеже станал християнин не искал да пее някаква много вулгарна песен на неговата група, но в един момент пак почнал да я пее. Очевидно не е преставал да пее останалите по-малко вулгарни, но не по-малко сатанински песни.
Не се връзвайте на подобни провокации, без плодове достойни за покаяние на никой не трябва да се вярва че се е покаял. Особено на известни хора, предадени на сатанизма.