• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Miro

Започната от miro s, Февруари 16, 2023, 12:27:14 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Watchman

ЦитатКаква е разликата между убеждение и самовнушение, ако може пример за яснота?

Убеждението е нещо, което се формира в следствие на дълъг процес на изследване, проверка, изпиване и доказване. Самовнушението е нещо, което човек му се иска да е така и без да го изпитва и проверява, го приема за вярно, само защото много му се иска дадено нещо да е вярно.

ЦитатЗа какви духове се говори в този стих?

Говори се за човешкия дух, който е създаден по Божие подобие, от Бога, който също е Дух.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

miro s

Благодаря Ви много Уочман!

Анко

Цитат на: miro s - Февруари 25, 2023, 15:46:02 PM
Благодаря Ви Анко!

Каква е разликата между убеждение и самовнушение, ако може пример за яснота?

" Евреи

12:9 Освен това, имали сме бащи по плът, които са ни наказвали, и сме ги почитали; не щем ли повече да се покоряваме на Отца на духовете ни и да живеем?"

За какви духове се говори в този стих?
Бог създава не само тялото а и духът ни. Човек притежава дух, който обитава тялото ни.

miro s

Благодаря Ви много Анко!

Анко

Miro s
откъде си? Къде си роден, къде живееш?
На каква възраст си?

miro s

Анко благодаря Ви за проявения интерес към мен. Доколкото знам за страницата не се  изискват автобиографични данни и затова не са упоменати.

Watchman

Миро, специално за тебе ще ги изискаме, защото имаме съмнение, че си бот, а не реален човек.

Също така дължиш обяснение, защо пишеш от повече от 100 най-различни IP-та, което не е нормално за реален потребител.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

miro s

Здравейте Уочман!

Ценя времето на съфорумците и няма да вземам повече отношение и да задавам въпроси.

Благодаря на всички за споделената информация!

Watchman

С други думи потвърждаваш нашите съмнения?

miro s

Цитат на: Watchman - Август 05, 2024, 09:30:02 AMС други думи потвърждаваш нашите съмнения?
Здравейте Уочман!

Не, не потвърждавам!

Watchman

А защо тогава отказваш да дадеш доказателства, че си човек и отказваш да дадеш обяснение защо всяко твое следващо съобщение е от различно IP и от различна държава?

miro s

Здравейте Уочман!

Формата на страницата е такава, че предразполага към дискретност.
Спрях активността си във форума. Ако ме насочите как да изтрия регистрацията и това ще направя.

Watchman

Цитат на: miro s - Август 05, 2024, 15:46:13 PMФормата на страницата е такава, че предразполага към дискретност.

Има разлика между дискретност и потайност. Като се има предвид, че ти нищо не казваш във форума, дискретност едва ли ти е необходима. А виж желанието за потайност говори за не добри намерения.

ЦитатСпрях активността си във форума. Ако ме насочите как да изтрия регистрацията и това ще направя.

ОК. Няма нужда от изтриване. Ние не трием акаунти, защото се омазват темите с изведнъж изчезнали участници.

Анко

Цитат на: Watchman - Август 05, 2024, 10:24:32 AMА защо тогава отказваш да дадеш доказателства, че си човек и отказваш да дадеш обяснение защо всяко твое следващо съобщение е от различно IP и от различна държава?
Вероятно е от вид добавка на браузъра, който ползва. Сменя айпито през прокси сървъри, но вероятно си доста по-запознат от мен.
Понякога ползвам такива и аз,ако някой линк отнякъде не ми се отваря, най-често нещо от тик-ток, който е станал много популярен последно време. Ако забравя да изключа добавката и вероятно сменя и айпито, откъдето пиша, но не съм проверявал след това.

Watchman

То е ясно, че ползва софтуер за скриване на реалното IP, но самото желание за такава прикритост само по себе си говори не малко. При условие, че той не казва нищо, което да бъде проблемно от гледна точка на статуквото, напротив той поддържа статуквото, няма причина да се крие. Но щом иска да се крие, това означава, че той не се крие от статуквото а от нас, което означава, че целите му са подмолни.

Веднага след като настояхме да се разкрие и докаже, че е реален човек, той реши да прекрати участието си. Съвсем е ясно че става въпрос за подмолни цели.