Author Topic: Насекомите вече ще се слагат във всички храни.  (Read 6752 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3961
Копирам следните статии във връзка с наскорошно решение на ЕС:

Честито! От днес  24 януари Европейската комисия официално ще ни разболява от рак чрез насекоми в храните (СПИСЪК)

Ще ядем насекоми дори без да го знаем: гарантирано от ЕС

⚡️ От днес  24 януари Европейската комисия официално разреши употребата на домашен щурец на прах в храната.

Изискване за етикетиране има само ако продуктът съдържа прах „Acheta domesticus“. Това означава, че хората трябва сами да установят, че „Acheta domesticus“ се стрива на прах и се добавя към домашните щурци. Следните продукти „за широката публика“ скоро ще бъдат в продажба с добавени щурци (Acheta domesticus);
СПИСЪК

    Многозърнест хляб;
    Многозърнести рула;
    Крекери и хлебни пръчици
    Зърнени блокчета;
    Сухи премикси за печива;
    Бисквитки;
    Сухи тестени изделия с пълнеж и без пълнеж;
    Сосове;
    Преработени картофени продукти;
    Ястия на основата на бобови растения и зеленчуци;
    Пица;
    Общи тестени изделия и продукти от суроватка на прах;
    Месни аналози (вегетариански алтернативи на месо);
    Супи и концентрати за супи, супи на прах;
    Закуски на базата на царевично брашно;
    Напитки, подобни на бира;
    Шоколадови изделия, ядки и маслодайни семена;
    Снаксове (с изключение на чипс) и месни заготовки.

Източник: Официалният вестник на Европейския съюз /Official Journal of the European Union

Убеждават ни, че насекомите са пълни с протеини, но дали човешкият организъм има съответната ензимна пригодност за такава храна?

Хитинът в насекомите не е пригоден за храна на млекопитаещи. Не само това, той е вид полизахарид, който е отличен канцероген и храна за раковите клетки, както и може да се окаже причина за множество заболявания. Хитинът, който бива набутван в храната на хората е бавна и подла отрова, която ще доведе до нови, неизвестни и неочаквани заболявания, и в това няма никакво съмнение.

Убеждават ни, че насекомите са пълни с протеини, които са в състояние да удовлетворят нуждата на човешкия организъм, но както винаги, се премълчават реалните опасности, които крие един такъв странен вид храна, който няма нищо общо с човешкия организъм. Птици, земноводни и влечуги, които се хранят с насекоми, имат съответната ензимна пригодност за тоя вид храна.
И както казах в началото на ваксинационната офанзива,

че ще се появят такива болести, че няма да сколасат имена да им натъкмят, то налагането на такава противоестествена храна просто ще добави още болестотворни фактори към разкошния букет от отрови, който ни се връчва ежедневно в промишлено модифицираната храна, в пълната с химикали, антибиотици и биологични агенти питейна вода, както и все още безсмислено оспорваните от някои политици стратосферни аерозоли с полуизвестно или неизвестно съдържание.

За продуктите на така наречената „медицина“ е излишно да се открива разговор.

Това, което прави впечатление, е, че всички дейности на така наречените „учени“, на международните правителствени и неправителствени организации, на политическите фигури и субекти е необясним на пръв поглед упорит стремеж да изкривят цялото нормално битие на хората и цялата нормалност да бъде поставена извън закона,
а перверзните приумици на една шайка криминални, душевно болни индивиди да бъдат наложени като стандарт

за нормалната част от човечеството.

Моето съзнание вижда дивата орда на поредния кръстоносен поход, но тоя път насочен срещу разумното човешко същество. А неговите спонсори и инициатори са абсолютно същите социални варвари, които бродеха из Европа през средните векове.

Нищо, нищо от това, което ви казват, не е истина. Лъжата е толкова голяма и абсурдна, че интелектът на нормалния човек се втрещява и дори понякога е склонен да отхвърли безмилостно разкриващите се истини. Иска се смелост, разум и вкус към разбиране на реалността за адекватно схващане на перверзното битие, в което сме натиквани всеки ден.

Само правилно дефиниран проблем може да бъде успешно решен. Тия, които не виждат безбройните проблеми, са безполезен биологичен материал, който е похарчен предварително. Да видим ние какви ще ги дробим, защото не е лесно и няма да стане лесно!
Нищо, ама нищо от „науката“ на социалните варвари не е истина

Източник: Димчо Димов
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 383
Бръмбарите и насекомите, които са в главите им, ги предлагат за храна.
Следващото вероятно ще бъдат мишки, за които е писано в Светото Писание,че имало и такива народи, яли мишки.
----------
Говорих с една християнка и по повод думите и,че сега били времената на езичниците и отговорих,че бих ги нарекъл антихристи вместо езичници.
Агресивно налагат виждането си и волята си на други по света на милиони хора чрез подли похвати а често и чрез закони, спомни си какво е писано-"седалището на беззаконието върши зло чрез закон/и/"-94 псалм, явно изявено безбожие бих го нарекъл,стигнаха дотам да определят и налагат на народите кой какви животни да отглежда, какво да яде, каква вода да пие и дори кого да мрази. антихристи а не просто някакви езичници, които са получили власт докато се кланят на нептун или зевс и си гледат живота и не се занимават с народи на другия край на света като нашия например.

Глобализма е връщане назад в човешката история. Ако е вървяла изобщо напред тая човешка цивилизация.
Освен технологично.
Смесването насила на народи, общества, налагане на волята на малки групи задкулисни хора с твърде съмнителна стойност, насъскване на мнозинства срещу малцинства и обратно чрез подли похвати, отказа от правосъдие реално за редовите хора - всичко това доведе.....до провал.
В един свят в който само парите, властта, луксовете, лъжата и подчинението са издигнати в култ...войните са логични и чести. А вече и близо.

Анко

 • Допринасящ
 • *****
 • Posts: 383
Едва ли се прави и това с благородна цел за побеждаването на глада и бедността по света. При такава постоянна методична внушаваща кампания за глобално затопляне и вредният животински и човешки фактор. Това е част от големите манипулации,че всичко се прави за благото на хората и грижа за климата. Винаги много тънко се прокарва във всяка информация внушение,че за всички несгоди е виновен е най-обикновеният и дори последният човек е виновен. Но не и тези, които богатеят с милиарди, замърсявайки и несъобразявайки се с нищо. Които летят с частни самолети непрекъснато. Или летят пък служебно, нали народите плащат и това, освен всичко друго, което ползват високопоставените. Които ползват почти всички възможни начини за да консумират и притежават още и още.

По-възрастна от мен жена един ден в квартала преди няколко месеца смутолеви,че много сме били станали хората на земята...Втрещих се и пропуснах да напомня че в България например доста оредяхме. А тя го изговори виновно...Отново потвърждение какви са нанасяните поражения върху човешкото мислене и психика чрез т.нар. медии. На косъм бях съвсем скоро да се скарам с мой близък точно по тази тема-внушенията на т.нар. медии.

Левит 11
21 измежду всичките пълзящи крилати, можете да ядете ония, които, като ходят на четири нозе имат пищяли над нозете си, за да скачат с тях по земята.
22 Измежду тях можете да ядете следните: скакалеца по видовете му, солама по видовете му, харгола по видовете му, и акридата по видовете й

23 А всички други крилати пълзящи, които имат четири нозе, да бъдат отвратителни за вас.
...
41 Всяка гадина, която пълзи по земята, е отвратителна; да ги не ядете.
42 Всичко, което се влачи по корема си, и всичко, което ходи на четири нозе, или всичко, което има много нозе, сиреч, всички гадини, които пълзят по земята, - тях да не ядете, защото са отвратителни.
43 Да се не омърсите с никакви пълзящи гадини, нито да се оскверните с тях, та да бъдете нечисти чрез тях.
44 Защото Аз съм Иеова, вашият Бог; осветете се, прочее, и бъдете свети, понеже Аз съм свет; и да се не оскверните с никаква гадина пълзяща по земята.
45 Защото Аз съм Господ, който ви изведох из Египетската земя, за да ви бъда Бог; бъдете, прочее, свети, защото Аз съм свет.
46 Това е законът за животните, за птиците, за всяко одушевено, което се движи във водите, и за всяко одушевено, което пълзи по земята,
47 за да правите разлика между чистото и нечистото, и между одушевеното, което бива да се яде, и одушевеното, което не бива да се яде.

------------
Излиза,че тези видове насекоми които скачат - стават за храна. Такъв излиза,че е и щуреца, който скача. И скакалците, който освен че скачат, могат и да летят също стават. Така го разбирам от текста. Акридите, с които се е хранил Йоан Кръстител са вид скакалци, ако не съм чел погрешна информация. Не съм сигурен за споменатите харгол/а/, солам/а/. Може да се окаже,че думата салам идва от солам, знае ли човек?

Използват всичко това за насекомите само като повод да слагат какво ли не в храните. Най-вероятно. И досега не се знае какво ли са добавяли. Част от лъжливата система, от глобалната лъжа. И искат всеки да им вярва и да им се покорява...

Watchman

 • Administrator
 • Слугуващ
 • *****
 • Posts: 3961
Quote
Едва ли се прави и това с благородна цел за побеждаването на глада и бедността по света. При такава постоянна методична внушаваща кампания за глобално затопляне и вредният животински и човешки фактор. Това е част от големите манипулации,че всичко се прави за благото на хората и грижа за климата. Винаги много тънко се прокарва във всяка информация внушение,че за всички несгоди е виновен е най-обикновеният и дори последният човек е виновен.

Това че глобалистите нямат никакви благородни цели е извън всякакво съмнение. Но макар и "най-обикновения и последен човек" да няма пряка вина за това, което става, то със сигурност греховете на всеки един човек допринасят за общото сгъбясване на нещата. Колкото по глупави, нехайни, отдадени на разни грехове и страсти са обикновените хора, толкова повече дяволът и неговите слуги вземат власт и превес да вършат своите зли дела.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Nikolay

 • Слугуващ
 • *******
 • Posts: 1053
Това което открих по темата към момента е, че тези три съставки трябва да ги обявяват на етикета, защото са алергени:
Alphitobius diaperinus
Tenebrio molitor
Acheta domesticus

Като Tenebrio molitor се използва от 2015-та година.

Защо сега се вдига шум за това нещо, не е ясно към момента.

Ако намерите нещо конкретно което да не е задължително вписването му на етикета, давайте някакви линкове. Аз се рових днес поне 2 часа в сайта им и не открих такова.
https://eur-lex.europa.eu/homepage.html

Мир вам. Благодат да бъде с всички ви. [Амин]

miro s

 • Общителен
 • ***
 • Posts: 97
 Здравейте Анко!

"От тях можете да ядете следните: скакалеца според видовете му, зеления скакалец според видовете му, щуреца според видовете му и малкия скакалец според видовете му.
/Библейско общество 2000/"