• Welcome to Братско общение в тревожни времена.

Съвременната медицина и човешкото знание

Започната от Eli65, Декември 19, 2022, 17:44:23 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Ученик на Исус

Знаете ли какво означава ASTRA ZENECA⁉️

Ако знаехте, никога не бихте си сложили такава инжекция

ASTRA (на санскрит): ОРЪЖИЕ
ZE (на полски): което
NECA (от necare - на латински) УБИВА

Д-р Роджър Ходкинсън:
,,Това, което се случи през последните 3 години, е най-голямата катастрофа в човешката история, която можеше да бъде избегната ... Аз съм дълбоко възмутен, искам отмъщение, искам съд."

Watchman

ЦитатЗнаете ли какво означава ASTRA ZENECA⁉️

Ако знаехте, никога не бихте си сложили такава инжекция

ASTRA (на санскрит): ОРЪЖИЕ
ZE (на полски): което
NECA (от necare - на латински) УБИВА

A като се комбинират няколко африкански племенни диалекта с тези на индианците от Папуа Нова-Гвинея, Астра Зенека, придобива значението на "папата е Антихриста".

Подобна етимология тип събери чарк от 3 несвързани езика не съществува. Астра Зенека е консорциум на две фирми Астра (основана 1913-а година) и Зенека основана 1993-а година. Никой тогава не е мислил да комбинира имената на две фирми, едната от които се появява 80 години по-късно за да вади някакви значения на оръжия които убиват.

Това което прави ваксините оръжия, които убиват е че те са поръчка на американското Министерство на Отбраната и по самото си естество на договора на поръчката те са заявени именно като оръжия. Затова и FDA и CDC нямат никаква юрисдикция да регулират тия инжекции, защото те са в юрисдикцията на военното министерство. Това е и причината никой да не може да осъди Файзър и останалите производители, защото те са просто подизпълнители на министерството на отбраната и всичко се прави по силата на специално приет закон години преди това.
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Анко

Прочетох темата с внимание. Много истина изговорена. Важна и полезна. За мен, надявам се и за другите. В тези коварни времена на измама.

Ели, не се огорчавай. Ние сме си нужни един на друг, като части на Христовото тяло. Благодарен съм,че си във форума и се дискутират съдбоносни въпроси.

Както Ученик правилно отбеляза, в интернет общуването не е като в реалния живот, това е причина за много разриви и прекъсване на общения. Всеки по-сериозен човек предпочита да общува на живо. Но в днешните времена общения като това, съм убеден че носят допълнителна невидима подкрепа за всеки от нас. Невидима подкрепа благословена отгоре. В пътуването с Истината и към Истината!

Анко

Цитат на: Eli65 - Декември 27, 2022, 12:47:56 PM
болницата в Харманли вече върви към затриване. Април месец филма приключва.
Как се развиха нещата през 2023 г.?
Цитат на: Eli65 - Декември 26, 2022, 21:08:21 PM
Бедните и добросъвестни лекари си личат. Раздрънкани коли, скромно облекло, различен поглед, едно тихо удовлетворение от работата и безброй доволни хора, които са им благодарни.
Един лекар цял живот се учи, пресява... Библията е една и е Божие слово. Няма нужда да пресяваш. Знаеш, че няма да те подведе, но когато четеш тухлите чрез които спасяваш живот, хем те подвеждат много пъти, хем нямаш право на грешки... Но това е ако си истински лекар и имаш съвест. Бидейки сътворени по Божии образ и подобие ние имаме разумът да спасяваме или да съсипваме. Как ще постъпим зависи от нас. Как ще погледнете на това изречение- зависи от вас.
Спрямо твоята професия съм достигнал до същите изводи.

Eli65

Към 2023 година нещата в Харманли се прецакаха. Заради моето напускане не закриха болницата, но я съкратиха на половина. Дават дежурства лекари, които до сега се скатаваха. Сега ги натиснаха. Това най- общо. Мен ме отсвириха и от новото място, но през лятото като реаниматор на плажа изкарах достатъчно. Сега ме търсят за джипи в Харманли, но в момента не съм там. Тука виждам писанките на един колега- Светльо. Познаваме се с него задочно. Баннали сте го. Не е добре това дето правите.

Watchman

ЦитатТука виждам писанките на един колега- Светльо. Познаваме се с него задочно. Баннали сте го. Не е добре това дето правите.

Кой точно Светльо? svetlio760 ли? Ако да, какво знаеш за него?
Ez 3:17  Son of man, I have made thee a watchman unto the house of Israel: therefore hear the word at my mouth, and give them warning from me.

Is 21:6  For thus hath the Lord said unto me, Go, set a watchman, let him declare what he seeth.

Eli65

Да, за него. Познаваме се задочно, не съм чула и видяла нищо лошо от него. Засичали сме се по празниците на медицинските работници, веселяк.

dodai

Е ми да веселяк защото обичате светските неща да разбрах какво представляваш от твоите писания.

Watchman

ЦитатПознаваме се задочно, не съм чула и видяла нищо лошо от него. Засичали сме се по празниците на медицинските работници, веселяк.

А ти запозна ли се с причините за получения от него бан, преди да отсъдиш, че не е добре че сме го баннали?

Анко

Цитат на: Eli65 - Декември 12, 2023, 21:36:02 PM
Към 2023 година нещата в Харманли се прецакаха. Заради моето напускане не закриха болницата, но я съкратиха на половина. Дават дежурства лекари, които до сега се скатаваха. Сега ги натиснаха.
Което потвърждава как Бог винаги е отвъд видимото и действа в перспектива поне няколко пласта и развоя напред. Дори е началото и края на всичко. Ако нещо изглежда свършено, Той може да го укрепи и възстанови. Дава им и в случая поредна възможност, стига да я разберат и уловят. Ние не виждаме, Той вижда. В състояние е да обръща злото в добро. Обръща събития и хора. Дава шансове и време да се обърне всеки от беззаконие към правда. Бих казал,че го прави през цялата човешка история.

Исая 46
9 Помнете предишните неща от древността; Защото Аз съм Бог, и няма друг; Аз съм Бог, и няма подобен на Мене,
10 Който от началото изявявам края, И от древните времена нестаналите още неща, И казвам: Намерението Ми ще устои, И ще извърша всичко що Ми е угодно;

повече
Исая 46
3 Слушайте Ме, доме Яковов, И всички останали от Израилевия дом, Който съм носил още от утробата, И съм държал още от рождението.
4 Даже до старостта ви Аз съм същият, И докато побелеете Аз ще ви нося Аз ви направих, и Аз ще ви държа, Да! Аз ще ви нося и избавя.
5 На кого ще Ме оприличите, и с кого ще Ме сравните и съпоставите, Та да бъдем подобни?
6 Ония, които изсипват злато из мешеца, И претеглят сребро с везни, Те наемат златар, та го направя бог, Пред който падат и се покланят;
7 Дигат го на рамо и го носят Та го поставят на мястото му; И той стои там, и от мястото си няма да мръдне; Още и вика човек към него, но не може да отговори, Нито да го избави от бедата му.
8 Помнете това, и покажете се мъже; Докарайте ги на ума си, вие престъпници.
9 Помнете предишните неща от древността; Защото Аз съм Бог, и няма друг; Аз съм Бог, и няма подобен на Мене,
10 Който от началото изявявам края, И от древните времена нестаналите още неща, И казвам: Намерението Ми ще устои, И ще извърша всичко що Ми е угодно;
11 Който зове хищна птица от изток, От далечна земя мъжа по намерението Си; Да! рекох, и ще направя да стане; Намислих, и ще го извърша.
12 Слушайте Ме, вие коравосърдечни, Които сте далеч от правдата:
13 Приближих правдата Си тя не ще бъде далеч, И спасението Ми няма да закъснее И ще дам спасение в Сион, Славата Си на Израиля.

Eli65

Цитат
Което потвърждава как Бог винаги е отвъд видимото и действа в перспектива поне няколко пласта и развоя напред. Дори е началото и края на всичко. Ако нещо изглежда свършено, Той може да го укрепи и възстанови. Дава им и в случая поредна възможност, стига да я разберат и уловят. Ние не виждаме, Той вижда. В състояние е да обръща злото в добро. Обръща събития и хора. Дава шансове и време да се обърне всеки от беззаконие към правда. Бих казал,че го прави през цялата човешка история.

Исая 46

повече
Исая 46
3 Слушайте Ме, доме Яковов, И всички останали от Израилевия дом, Който съм носил още от утробата, И съм държал още от рождението.
4 Даже до старостта ви Аз съм същият, И докато побелеете Аз ще ви нося Аз ви направих, и Аз ще ви държа, Да! Аз ще ви нося и избавя.
5 На кого ще Ме оприличите, и с кого ще Ме сравните и съпоставите, Та да бъдем подобни?
6 Ония, които изсипват злато из мешеца, И претеглят сребро с везни, Те наемат златар, та го направя бог, Пред който падат и се покланят;
7 Дигат го на рамо и го носят Та го поставят на мястото му; И той стои там, и от мястото си няма да мръдне; Още и вика човек към него, но не може да отговори, Нито да го избави от бедата му.
8 Помнете това, и покажете се мъже; Докарайте ги на ума си, вие престъпници.
11 Който зове хищна птица от изток, От далечна земя мъжа по намерението Си; Да! рекох, и ще направя да стане; Намислих, и ще го извърша.
12 Слушайте Ме, вие коравосърдечни, Които сте далеч от правдата:
13 Приближих правдата Си тя не ще бъде далеч, И спасението Ми няма да закъснее И ще дам спасение в Сион, Славата Си на Израиля.

Именно!

А с останалите нямам работа да им отговарям. Нито имам намерение да защитавам Светльо, нито да го отхвърлям. Нямам желание един ден да бъда съдена за това.

Watchman

ЦитатНито имам намерение да защитавам Светльо, нито да го отхвърлям. Нямам желание един ден да бъда съдена за това.

А, нас побърза да ни осъдиш, че сме му дали бан? Защо е този двоен стандарт?

И последно задочно ли се познаваш с него или очно? Защото ако си се виждала с него на служебни партита то това не се нарича задочно.  Задочно например се знаем ние с Анко, защото никога не сме се виждали, но комуникираме чрез форума. Но ако с някой си се видял на живо, то това вече не е задочно познанство. Но както е казал народа - на лъжата краката са къси.

Което неизбежно ме води до следния въпрос: Eli65 ти и svetlio760 едно и също лице ли сте?

dodai

Watchman напълно е възможно понеже не се представи а и не иска значи крие нещо.
Какво да си мисли човек за такива хора.Няма как да искаш да комуникираш с такива анонимници.

Eli65

Не, не сме едно и също лице. Мислете каквото искате. Вас няма как да ви съдя, защото нямам инструмент. Вие сте с бановете, а Светльо е на върха на айсберга. Банвали сте всеки инакомислещ, а това е съдене. Хванах се за Светльо защото е колега и се знаем. Нямам намерение да тълкувам думата "задочно". Това, което съм написала, това е. Да си използвате дарбите за да нищите такива конспирации, си е болест... Не знам дори защо ви се обяснявам.

Watchman

ЦитатХванах се за Светльо защото е колега и се знаем.

Като се знаете, знаеш ли че е нудист, който си публикува голи снимки в интернет и си пуска обяви във сайтовете за запознанства търсейки двойки за тройка? Ако ти наистина беше различен човек от въпросния Светльо и наистина си християнка, щеше веднага да усетиш че е развратник, а не веселяк.

Какво място може да има такъв човек в християнски форум?